Lieve Dagcollege vrienden,
Hierbij de laatste belangrijke info voor Dagcollege herfstfestival van aanstaande zaterdag in Klokgebouw Eindhoven!

Entree
Naast je ticket voor het evenement is het ook verplicht om een corona toegangsbewijs te kunnen laten zien zaterdag. Via de CoronaCheckk app zijn de onderstaande bewijzen geldig:
– Volledig vaccinatiebewijs- Herstelbewijs- Negatieve test-uitslag van maximaal 24 uur oud. 
Als je nog niet volledig gevaccineerd bent of geen herstelbewijs hebt moet je dus een test plannen via www.testenvoortoegang.nl. Zet de code van de negatieve test-uitslag om in een QR code via de CoronaCheck-app. Bij de ingang scannen we de QR code in je CoronaCheck app en controleren we je ID.
De deuren gaan om 13:00 open. We zijn zo goed als uitverkocht en het gaat dus druk worden. Kom lekker vroeg om snel binnen te zijn!

Ticket kwijt?
Ben je je toegangsticket kwijt? Via www.eventix.nl/search kun je je ticket opnieuw laten opsturen. 

Ticket van vorig jaar?
Heb je vorig jaar een ticket voor Dagcollege winterfestival gekocht en heb je daar geen refund voor gevraagd? Dan is dat ticket met de oude datum erop ook geldig om binnen te komen. Alle kaartkopers die vorig jaar hun ticket hebben behouden hebben deze week een los ticket van ons gehad waarmee ze bij binnenkomst bij onze cashcard balie een gratis drankmuntje kunnen ophalen die in te wisselen is voor een bier/wijn/fris bij de bar als dank voor het behouden van hun ticket!

Kluisjes
We hebben kluisjes in Klokgebouw. De online verkoop is inmiddels gestopt maar je kunt morgen je kluisje met pin afrekenen in het Klokgebouw.

Food
In zowel Hal B (housekamer) als hal D (chill-area) verkopen we food. Van burgers tot loempia’s en van broodjes kip sate tot raketjes.

Timetable
Technoloods:
13:00-15:00: Laura van Hal
15:00-16:30: Deep Dimension
16:30-18:00: 999999999 
18:00-19:30: Inhalt der Nacht
19:30-21:30: Cynthia Spiering
21:30-23:00: Klangkuenstler

Housekamer
13:00-15:00: Danny Brouwer
15:00-16:30: Locklead
16:30-18:00: Karim Soliman
18:00-19:30: Easttown
19:30-21:30: Wouter S
21:30-23:00: Franky Rizardo

Pin only/ oordoppen/ rookruimte

Dagcollege herfstfestival = pin only. Dat betekent dat je niet in de rij hoeft om muntjes te kopen! Mocht je toch van je cash af moeten: in Hal A (onze entree-hal) staan cashcard balies waar je je cash kunt inwisselen voor een cash-card waarmee je aan de bar kan pinnen.

We verkopen oordoppen bij onze merchanise stand in de entree-hal. Waar we verder de nieuwste collectie Nachtcollege t-shirts, petten, truien en tote-bags verkopen!

Roken is binnen verboden. Boven in hal B (de housekamer) hebben we een uitgang naar onze buiten rookruimte. We verkopen geen sigaretten in Klokgebouw.

We hebben heel veel zin in zaterdag, onze grootste editie ooit! Tot dan, liefs Nachtcollege